Verzending goederen

Pakket Verzendingen:
Normaal halen klanten de bestelling bij ons af,dit geld alleen voor de grotere en zwaardere stukken, na eerst een afspraak gemaakt te hebben met ons kunt u de goederen bij ons afhalen.Woont u te ver van Burgh-Haamstede? (Schouwenduivenland Zeeland). dan kunnen wij de apparatuur ook aangetekend aan u verzenden via Post NL, of met ons eigen vrachtvervoer (alleen op afspraak) Prijs nader overleg i.v.m. grootte en het gewicht van desbetreffende bestelling ?.
 
Let op a.u.b. Leveringen worden bezorgt na dat de betaling bij ons is ontvangen en voldaan.
 

Pakket Kosten aangetekend met verzekering tot 10 kilo:
€ 16.95 incl.verpakkings matriaal.

Gewoon aangetekend tot 10 kilo:
€ 10.55 incl.verpakkings matriaal.

Pakket Verzendkosten buitenland o.a. voor Belgié en Duitsland tot 2 kilo:
€ 22.95 incl. verpakkings materiaal,verzekering met aangetekende verzending.

Gewoon aangetekend tot 2 kilo:
€ 16.60 incl verpakkings materiaal met gewoon aangetekend.


Verzending naar klant:
Wij verzenden met Post NL u kunt het pakketje volgen via een Track en Tracé code. Deze code ontvangt u zodra het pakketje is verstuurd.

Betaling van het artikel geschied via het winkelmandje, u kunt uw betaling doen als punt 1. vooruit betalen per eigen bank of giro, of als punt  2. per Ideal via uw internet bank.Vooruit betalen per uw eigen bank of giro duurt 2 a 3 dagen dat wij u pakket aangetekend naar u verzenden. Ideal betalen, dan wordt u pakket de zelfde dag nog aangetekend verzonden naar het door u opgegeven adres.

Mededeling:

Wij beschikken over eigen vrachtvervoer met een laadklep van 1,5 ton voor zwaardere en grotere apparatuur en onderdelen etc. Dit is in overleg met U te bespreken tegen een afgesproken vaste tarief, wat dan ook per e-mail aan u bevestigd wordt.

Bij het artikel op de website kunnen porto prijzen er al bij staan. zo ja dan is de prijs incl. btw en incl. porto. Eigen vrachtvervoer is mogelijk in nader overleg.(alleen uitsluitend voor grotere en zwaardere objecten). Heeft u nog vragen mail ons wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Medeling i.v.m. porto verzending:

Voor afwijkende zeer lichte verzendingen pakketjes neem contact op met ons op per mail a,u,b,

info@benjaminswinkel.nl 

© 2016 - 2024 Benjaminswinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel